• Snelle levering
  • Flexibel in maatwerk
  • Vast contactpersoon
  • Eigen productie
Onderdeel van Chris Russell

Hulp nodig? Neem direct contact op.

Magneetfolie / magneetplaat bedrukken

  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • Kies uw eigen maat en vorm
  • Full color bedrukt
  • Op te maken in onze online editor
Product samenstellen

Magneetstickers laten maken

Zoekt u geschikt materiaal om reclame te kunnen maken op uw bedrijfsauto, maar het liefst zonder lijmresten? Dan zijn is magneetfolie van Russell Print zeer geschikt. De folie kleeft op diverse ijzerhoudende materialen en is geschikt voor indoor en outdoor gebruik. Denk aan auto’s, machines, koelkasten of whiteboards.

Lees meer

Magneetplaten (ook wel magneetstickers genoemd) worden op dun magneetfolie gedrukt. Magneetfolie is erg flexibel en is opgebouwd uit drie lagen: een dunne magnetische laag, een tussenlaag van rubber en een toplaag van wit en glad vinyl. Door de magnetische laag is de magneetplaat heel eenvoudig te bevestigen op een metalen ondergrond. Het 0,6mm dikke magneetfolie is dus een ideaal alternatief voor stickers die met lijm worden bevestigd.

Het voordeel van magneetfolie is dat het gemakkelijk te bevestigen en verwijderen is. Wilt u uw ontwerp regelmatig wijzigen (voor bijvoorbeeld tijdelijke acties of wisselende aanbiedingen), dan is magneetfolie enorm handig.

De magneetstickers zijn uitermate geschikt om aan te brengen op bedrijfswagens of bijvoorbeeld auto's op een autoshow. Let op: Magneetfolie is niet geschikt voor hoge snelheden.

Snel en eenvoudig magneetplaten bestellen

Bij Russell Print kunt u snel en eenvoudig magneetstickers bestellen. Kies het juiste formaat en selecteer de door u gewenste opties op onze site. De prijs wordt vervolgens automatisch voor u berekend! Lever na het voltooien van de bestelling uw bestanden aan en we nemen uw order direct in productie. Natuurlijk kunt ook aan de slag in onze online editor. Hier kunt u heel gemakkelijk uw eigen magneetsticker ontwerpen.

Staan uw wensen er niet bij? Neem direct contact met ons op voor een magneetplaat op maat. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!

Wat is magneetfolie?

De magneetplaten (ook wel magneetstickers genoemd) worden op dun magneetfolie gedrukt. Magneetfolie is erg flexibel en is opgebouwd uit drie lagen: een dunne magnetische laag, een tussenlaag van rubber en een toplaag van wit en glad vinyl.

Door de magnetische laag is de magneetplaat heel eenvoudig te bevestigen op een metalen ondergrond. Het 0,6mm dikke magneetfolie is dus een perfect alternatief voor normale stickers die met lijm worden bevestigd.

Magneetsticker: Auto, whiteboards en archiefkasten

Waarom een magneetplaat bedrukken? Het voordeel van magneetstickers is voornamelijk de makkelijke bevestiging en verwijdering. Mocht je het ontwerp van de magneetplaat regelmatig willen wijzigen (door bijvoorbeeld tijdelijke acties of wisselende aanbiedingen), dan zijn magneetplaten enorm handig.

Magneetstickers gebruiken voor je bedrijfsauto of showauto’s op bijvoorbeeld een autoshow? Uitstekend! De magneetstickers zijn uitermate geschikt voor het bestickeren van je auto. Ook wanneer je in privétijd niet met een bestickerde auto wilt rondrijden, zijn de magneetstickers van Russell Print een mooie uitkomst!

Let op: De magneetstickers zijn niet geschikt voor hoge snelheden!

Magneetstickers laten maken

Bij Russell Print is magneetstickers bestellen snel en makkelijk! Stel zelf een breedte en hoogte in en doorloop daarna de vervolgstappen. Na het selecteren van de afmetingen en materiaalsoort, wordt de prijs gelijk berekend. Lever na het voltooien van de bestelling de bestanden aan en je magneetstickers gaan gelijk in productie. Bekijk hier de aanleverspecificaties voor o.a. magneetstickers!

Bij Chris Russell helpen we je graag met het bedenken van een passend concept en ontwerp voor je magneetplaat. We hebben een gemotiveerd team van professionals dat klaar staat bij het bewerkstelligen van een sterk concept met perfecte ontwerpen. Interesse? Neem direct contact op met Chris Russell voor de mogelijkheden.

Spoedlevering mogelijk

Uiterlijk 19 juli bezorgd

De configurator is aan het laden..

1

Stel je product samen en bereken de prijsProduct samenstellen

Kies een product

Kies een formaat

Stel zelf een breedte en hoogte in

Breed ({{ chosenUnitSize.name }}) x Hoog ({{ chosenUnitSize.name }})
Eenheid
Inclusief bleed: Breedte {{customSize.bleedWidth}}{{chosenUnitSize.name}} x Hoogte {{customSize.bleedHeight}}{{chosenUnitSize.name}}
kies een breedte tussen {{ config.specification.minWidthInMm / chosenUnitSize.multiplier }} en {{ config.specification.maxWidthInMm / chosenUnitSize.multiplier }} {{ chosenUnitSize.name }} en een hoogte tussen {{ config.specification.minHeightInMm / chosenUnitSize.multiplier }} en {{ config.specification.maxHeightInMm / chosenUnitSize.multiplier }} {{ chosenUnitSize.name }}.

Kies het aantal pagina's (excl. omslag)

Dit product heeft een minimum van {{ config.specification.minPageCount }} en een maximum van {{ config.specification.maxPageCount }} pagina's met een meervoud van {{ config.specification.pageIncrement }}.

{{ optiongroup.title }}

{{ config.combinedColorOptions[0].name }}
{{ config.combinedColorOptions[0].name }}
{{ config.combinedColorOptions[1].name }}
{{ config.combinedColorOptions[1].name }}
{{ config.pageCount - config.pageCountColor }}

Rugdikte: {{ spine }} mm

Je hebt nog niet alles ingevuld ({{ config.firstInvalidOptionName }}).

2

Kies een oplage

Digitaal

Offset

Oplage

Voor {{ config.specification.timeLimit }} besteld, de volgende werkdag in huis!

Standaardlevering - tot {{ config.specification.deliveryTimeBusinessDays }} werkdag(en)

Uiterlijk {{ config.specification.deliveryDate }} bezorgd

Spoedlevering - voor {{ config.specification.timeLimit }} besteld, de volgende werkdag in huis!

Spoedlevering - {{ config.specification.rushOrderDeliveryTimeBusinessDays }} werkdag(en)

Uiterlijk {{ config.specification.rushOrderDeliveryDate }} bezorgd

Standaardlevering

Uiterlijk {{ config.specification.offsetOrderDeliveryDate }} bezorgd
-
-
-
{{ item.amount }} {{ item.orderPrice | currency:"€" }} (excl. btw) {{ item.orderPriceSingle | currency:"€" }}per stuk {{ item.rushOrderPrice | currency:"€" }} (excl. btw) {{ item.rushOrderPriceSingle | currency:"€" }}per stuk -
{{ item.Amount }} - - {{ item.Price | currency:"€" }} (excl. btw) €{{ item.priceSingle.toFixed(3) }}per stuk

Het minimum aantal voor dit product is {{ config.specification.minAmount }}. Wil je toch lagere aantallen bestellen? We zien graag jouw aanvraag tegemoet via het contactformulier.

Voor een aantal boven {{ config.specification.maxAmount }} maken we graag een offerte op maat. De prijs is voordeliger bij hogere aantallen. Klik hier voor een offerte op maat

Wij willen graag dat je een perfect boek ontvangt. Daarom maken we eerst een gratis proefdruk wanneer je een oplage van 10 of hoger bestelt. Dit proefboek ontvang je binnen enkele dagen na bestelling en na goedkeuring starten wij de productie. De leverdatum kan daarom afwijken met enkele dagen.

Digitaal

Oplage:

{{ item.amount }}

Spoedlevering

Standaardlevering
Tot 3 werkdagen

{{ item.orderPrice | currency:"€" }} (excl. btw) {{ item.orderPriceSingle | currency:"€" }} (per stuk) Uiterlijk {{ config.specification.deliveryDate }} bezorgd

Spoedlevering

Spoedlevering

{{ item.rushOrderPrice | currency:"€" }} (excl. btw) {{ item.rushOrderPriceSingle | currency:"€" }} (per stuk) Uiterlijk {{ config.specification.rushOrderDeliveryDate }} bezorgd

Offset

Oplage:

{{ item.Amount }}

Standaardlevering
Binnen 6 werkdagen in huis

{{ item.Price | currency:"€" }} (excl. btw) €{{ item.priceSingle.toFixed(3) }} (per stuk) Uiterlijk {{ config.specification.offsetOrderDeliveryDate }} bezorgd

Zelf een oplage kiezen

{{ customOrderPrice | currency:"€"}} (excl. btw) {{ customOrderPriceSingle | currency:"€" }} (per stuk) Uiterlijk {{ config.specification.deliveryDate }} bezorgd
{{ customOffSetOrderPrice | currency:"€" }} (excl. btw) €{{ customOffSetOrderPriceSingle.toFixed(3) }} (per stuk) Uiterlijk {{ config.specification.offsetOrderDeliveryDate }} bezorgd
{{ customRushOrderPrice | currency:"€" }} (excl. btw) {{ customRushOrderPriceSingle | currency:"€" }} (per stuk) Uiterlijk {{ config.specification.rushOrderDeliveryDate }} bezorgd

Het minimum aantal voor dit product is {{ config.specification.minAmount }}. Wil je toch lagere aantallen bestellen? We zien graag jouw aanvraag tegemoet via het contactformulier.

Voor een aantal boven {{ config.specification.maxAmount }} maken we graag een offerte op maat. De prijs is voordeliger bij hogere aantallen. Klik hier voor een offerte op maat

Wij willen graag dat je een perfect boek ontvangt. Daarom maken we eerst een gratis proefdruk wanneer je een oplage van 10 of hoger bestelt. Dit proefboek ontvang je binnen enkele dagen na bestelling en na goedkeuring starten wij de productie. De leverdatum kan daarom afwijken met enkele dagen.

3

Controleer je product

{{ config.selectedSize.name }}
Product: {{ config.selectedProduct.name + " " + config.selectedSize.fullName }}
Productnaam:
Cover: {{ config.selectedProduct.name }}
Aantal pagina's: {{ config.pageCount }}
Rugdikte: {{ spine }} mm
Druk binnenwerk: {{ config.combinedColorOptions[1].name }} ({{ config.pageCount - config.pageCountColor }} p.)
Breedte: {{ config.customWidthInMm }} mm (Inclusief bleed {{customSize.bleedWidthMm}} mm )
Hoogte: {{ config.customHeightInMm }} mm (Inclusief bleed {{customSize.bleedHeightMm}} mm )
{{ optionGroup.name }} {{ config.selectedOptions[$index].name }} ({{ config.pageCountColor }} p.)
{{ config.selectedSize.name }}

Let op: Je kunt de bestanden aanleveren nadat de bestelling is voltooid.

{{ config.selectedSize.name }}

Volg de aanwijzingingen in de werktekening of bekijk de volledige aanleverspecificatie om een drukklaar PDF aan te kunnen leveren. Je kunt ook gebruik maken van een InDesign-sjabloon.

Heb je nog vragen over het aanleveren van de bestanden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Aanleverspecificatie InDesign-sjabloon PDF-sjabloon

Let op: Je kunt de bestanden aanleveren nadat de bestelling is voltooid.

Voor {{ config.specification.timeLimit }} besteld en aangeleverd, de volgende werkdag in huis! Uiterlijk {{ config.specification.rushOrderDeliveryDate }} bezorgd

Spoedlevering - tot {{ config.specification.rushOrderDeliveryTimeBusinessDays }} werkdag(en) Uiterlijk {{ config.specification.rushOrderDeliveryDate }} bezorgd

Bij een oplage hoger dan 10 ontvang je eerst een proefdruk.

Voor {{ config.specification.timeLimit }} besteld en aangeleverd, de volgende werkdag in huis! Uiterlijk {{ config.specification.deliveryDate }} bezorgd

Standaardlevering - tot {{ config.specification.deliveryTimeBusinessDays }} werkdag(en) Uiterlijk {{ config.specification.deliveryDate }} bezorgd

Standaardlevering - tot 6 werkdag(en) Uiterlijk {{ config.specification.offsetOrderDeliveryDate }} bezorgd

Bij een oplage hoger dan 10 ontvang je eerst een proefdruk.

Oplage {{ chosenAmount }}
Prijs (excl. {{ config.specification.taxRate | tax }} BTW) {{ chosenPrice | currency:"€" }}
{{ chosenPriceWithTax | currency:"€" }} incl. {{ config.specification.taxRate | tax }} BTW
{{ (chosenPriceWithTax / chosenAmount) | currency:"€" }} p/s incl. {{ config.specification.taxRate | tax }} BTW
Stel zelf jouw product en aantal samen

Hier vind je alle mogelijke specificaties van Magneetfolie. Om de kwaliteit te kunnen leveren die we beloven, is het belangrijk dat je je ontwerp correct aanlevert. Russell Print is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Let op: Je kunt de bestanden aanleveren nadat de bestelling is voltooid.

Magneetfolie

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief