• Snelle levering
  • Flexibel in maatwerk
  • Vast contactpersoon
  • Eigen productie
Onderdeel van Chris Russell

Hulp nodig? Neem direct contact op.

Maatwerk

Maatwerk in drukwerk

Maatwerk en drukwerk zijn termen die bijna hand in hand door het leven gaan. Bij Russell Print weten we echt wat maatwerk is. In de eerste plaats produceren wij alle producten in eigen huis en hebben we hierdoor de volledige controle over jouw specifieke wensen.

Daarnaast begrijpen wij natuurlijk als geen ander dat drukwerk voor 110% perfect moet zijn en daarom zal een vaste contactpersoon je van A tot Z begeleiden in het ontwerp-, nabewerking- en afwerkingproces. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dit komt in elke afdeling terug.

Tenslotte is naast maatwerk en kwaliteit, onze derde pijler: snelheid in levering. Wie te maken heeft met drukwerk, heeft ook vaak te maken met deadlines. Elke deadline is voor ons even belangrijk als die voor jou van toepassing is en daarom zit flexibiliteit in het DNA van al onze medewerkers.

Naast het printen van alle papier/karton gerelateerde producten, kunnen we praktisch alle vlakke materialen bedrukken. Denk hierbij aan dibond, forex, x-board of plexiglas. Jij bepaald het formaat, wij drukken het. Het maatwerk bij Russell Print stopt echter niet bij het printen alleen. Zo kunnen wij je product:

  • Snijden in elke vorm: onze snijmachines kunnen jouw ontwerp tot op de millimeter nauwkeurig uitsnijden. Lees verder
  • Personaliseren: door producten te personaliseren met bijvoorbeeld namen of unieke codes verhoog je het response of de interactie met je doelgroep. Lees verder
  • White label versturen: wij versturen jouw pakket blanco. Zonder logo van Russell Print of andere referentie. De adressticker bevat in dat geval alleen de verzendgegevens van je klant of relatie. Lees verder

Heb je met spoed drukwerk nodig? Neem dan snel telefonisch contact op, want in de meeste gevallen kunnen wij je uit de brand helpen!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief